вівторок, 28 липня 2015 р.

Раптово НЕ випічка :)

Фарширована свинина по-ірландськи


Рецепт:

1,2 кг свинячої вирізки
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. сидру

Для начинки:

600 г вареної картоплі
1 порізана цибулина
2 порізані яблука
(цибулі і яблук можна взяти більше, як кому подобається)
50 г вершкового масла
3 ст.л. шавлії та тим’яну (краще свіжих)
сіль,перець


Картоплю розім’яти, змішати з цибулею, яблуками, маслом, травами, сіллю та перцем. Ретельно перемішати. Вирізку розрізати впоперек, так, аби отримати якнайширший пласт м’яса. М’ясо намазати начинкою,  залишаючи трохи вільного місця з боків. Скрутити рулет, перев’язати ниткою, обсмажити на маслі. Полити сидром, посипати сіллю та перцем і вкласти у форму для запікання (на її дно можна налити ще трохи сидру). Запікати упродовж 2 годин при температурі 180°C.

Немає коментарів:

Дописати коментар