Фарширована свинина по-ірландськи
1,2 кг свинячої вирізки
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. сидру
Для начинки:
600 г вареної картоплі
1 порізана цибулина
2 порізані яблука
(цибулі і яблук можна взяти більше, як кому подобається)
50 г вершкового масла
3 ст.л. шавлії та тим’яну (краще свіжих)
сіль,перець
Картоплю розім’яти, змішати з цибулею, яблуками, маслом,
травами, сіллю та перцем. Ретельно перемішати. Вирізку розрізати впоперек, так,
аби отримати якнайширший пласт м’яса. М’ясо намазати начинкою, залишаючи трохи вільного місця з боків.
Скрутити рулет, перев’язати ниткою, обсмажити на маслі. Полити сидром, посипати
сіллю та перцем і вкласти у форму для запікання (на її дно можна налити ще
трохи сидру). Запікати упродовж 2 годин при температурі 180°C.
Немає коментарів:
Дописати коментар