...або кулінарний майстер-клас для львівських блогерів №2.
На цей раз ми осягали таємниці приготування
бургерів у кафе «Americano».
Розмістили нас у Чайна-тауні. Там були китайці (багато!),
офіціантка з Кенії (одна) і ліхтарики (дуже багато!).
Власник закладу Орест зустрів нас ще на вході і запитав, що
ми будемо пити. Я вирішила раз на рік побути дівчинкою-дівчинкою – і позбулася
доступу до рогу достатку, який тут же встановили на нашому столі.
Орест дуже милий і привітний, відразу й не здогадаєшся, що
він, як і всі ми – підступний та нещадний агент Держдепу. Ця мужня людина
працює не за гроші, а за найсправжнісіньким щирим покликанням. «Я вас прошу,
кілько там тих доларів – на жалюгідного раба не вистачає, що вже казати про
клаптик землі!» - скаржиться він yellow_mamba,
яка явно замислилася про власні кар’єрні перспективи:
На рабів не вистачає, тому доводиться наймати працівників за
платню – шеф-кухар Віктор і мангальник Ліван (не той, котрий у Хінкальні,
інший) вдень і вночі окормляють бургерами усіх бажаючих. Їхніх фотографій я не
маю – секретність і все таке ;)
До ніжних рук Лівана потрапила перша пара бургероробів – я і aprilwitchka.
Ми вибрали собі по котлетці (яловичина, цибуля і якась таємна розробка ФБР,
складу якої нам за званням знати не вільно) та булочці (зеленій) – і відправили
усе це смажитися на гарячому вугіллі. В
булочки для бургерів додають цукор, під час підігрівання він карамелізується і
дає особливий смак, а котлетки... вони просто парують у гарячій печі:
Поки ми готуємо, приносять інгредієнти для інших учасників –
різнокольорові булочки та перець.
- Гострий? – питаю я в Лівана.
- Для мене – ні. – добродушно посміхається ця брила гарного
настрою. Мружуся і куштую. Для мене – також ні.
Нарешті виймаємо все з печі, мажемо соусом булочки, вкладаємо
начинку, ну і... я пам’ятник собі звела
нерукотворний, життя йому всього на декілька хвилин:
Під час майстер-класу нам нібито ненароком розсекретили інформацію про те, що у продаж запускається новий бургер «Бандерівський» - на червоно-чорній булочці, а начинка... ну всі ми тут дорослі, загартовані в боях укропи і все чудово розуміємо :)
Явка – фотографією, бо на карті дідька лисого знайдеш.
Пароль – відповідь на запитання: чому котлети для бургерів
не варто робити з м’яса, яке було заморожене? ;)
Немає коментарів:
Дописати коментар