Пригадуєте, я минулого року леквар 11 годин варила? Так от, він знадобився :)
320 г борошна
100 г цукру
пачка масла
2 жовтки
2 ст.л. холодної води
Складники тіста треба зім'яти у грудку. Вона трохи розвалюватиметься під час вимішування - так і має бути. Грудку кладемо на півгодини в холодильник. Виймаємо, викладаємо в форму, наколюємо виделкою і печемо при 180 градусах 10-20 хвилин.
Виймаємо, викладаємо на тісто повидло. Зверху можна перекласти смужками тіста чи прикрасити яєчним білком, а яв одної польської блогерки підгледіла спосіб з грецькими горіхами. Їх потрібно трохи підсмажити на пательні, перемішати з рідким медом і викласти поверх повидла. Пекти цю всю конструкцію ще 20 хвилин.
Ням ням! Як це лекварі може не знадобитися?!))))
ВідповістиВидалитиТеж печу тарти на такому тісті. Найуніверсальніший з варіантів
Тільки якщо це леквар-леквар, варений зі сливок as is, то до нього ще цукру треба додати перед випіканням :)
Видалити